nldaenfrdeitessv
Uniek onze nieuwe actie . 3 maanden proeftijd .
Hoe werkt dit .
Als wij u vertellen dat deze mover geschikt is voor u caravan en het blijkt niet zo te zijn , dan krijgt u het aankoopbedrag retour indien een mover aanschaft die het werk beter kan doen . Dit moet dan ook op papier de sterkere mover zijn . U betaald dan slechts het verschil bij . De de/montage kosten zijn dan gratis van de nieuwe mover . De verschillen worden berekend vanuit de A.v.p verkoopprijzen. Op deze manier kunt u nooit de verkeerde keus maken en heeft u altijd een mover die het werk doet wat van hem verlangd word . Wij hebben vertrouwen in onze mover u nu ook ?
 
 
De E-Go Titanium mover is een no-nonsense lichtgewicht krachtpatser. Geen futuristische behuizing, maar een onverwoestbare constructie die nooit kapot gaat. Een mover die doet wat u verwacht: Moeiteloos en eenvoudig zelfs de zwaarste enkelas caravan op zijn plaats manoeuvreren. Hij is bovendien tot 28 procent lichter dan andere merken movers. De motoren van de Titanium beschikken over een stalen helix overbrenging: niet kapot te krijgen, brute kracht en bovendien uiterst efficient. Deze mover vraagt relatief weinig vermogen, zodat u langer kunt doen met een volle accu. De Titanium zet u met een zeer eenvoudige handeling op de banden van de caravan. We hebben ook eenstandaard uitvoering de 4446 ookwel de camptek v2 genoemd .

Over Ons

CenCparts is een onderdelen en accesoires platform van samenwerkende bedrijven. Antwoord over prijzen krijgt u van uw dealer. Staat uw dealer niet op de lijst dan nemen wij contactmet hem op .

Boezemweg 51, 2641 KG Pijnacker , Nederland

Telefoon : +31 015-3695775

Volg ons:

Dealers Camper en Caravan parts

© Deze site is Eigendom van Willemsen Caravans.. de site ontwikkeld door ER Marketing